Zuhanó árak esemény

Igazából nem tudom, hogy eddig miért nem jutott eszembe, hogy az események témán belül híreszteljem Dúria különböző városaiban fellelhető kereskedők promóciós ajánlatait, pedig ezek is események ám a javából. A farmolások során nagy nehezen összegyűjtött andermantokat itt frappánsan, ésszerűen ellehet költeni.

arzuhanasos-esemeny


Az akciós ajánlatok során rendszerint -25% árkedvezményekre lehet számítani, az általános eredeti árakhoz képest. Egészen pontosan előre sosem lehet ezeket az eseményeket tudni, de szinte minden héten lehet számítani ilyen akciókra, s az akciók ideje sokszor 24 órán keresztül tart.  A kereskedők mindent megtesznek azért, hogy felismerhesd, náluk van az akció, így saját maguk előtt a földön hirdetik is a -25% jelzést. Az ilyen promóciós ajánlatokba mindig más kereskedők vesznek részt. Volt már olyan esemény is, amikor drágaköveket lehetett kedvezményesen karakterünk számára vásárolni. Ezen a reggelen túl sok időm nem volt, lévén a képen is látható szerverkarbantartás miatt, lévén pedig azért mert a valóvilágban is van ám egy kis harcosom akivel állandóan bicajtúrára megyek :)))

Edmunt-kereskedo-akciozik

Kingshillben úgy igazából kettő kereskedőre lettem figyelmes, akik -25% alapon értékesítették portékájukat. Edmunt kereskedőnek számomra elég sovány ajánlata volt, így nem is éltem a vásárlás lehetőségével.

Fidelis atya -pap létére- az üzletelésre adta a fejét és kőkemény nyerészkedési célzattal szintén csalogatta magához -25% kedvezményen Dúria hőseit (őt mindig a Katakombák előtt Kingshillben lehet megtalálni):

fidelis-atya-a-rend-papja-akciozik

Ha lett volna időm egyáltalán PvP -zni akkor az egyik ajánlatával lehet, hogy éltem volna. A lentiekben látható Szent védőgyertya ugyanis, még ha egyszeri használat során elhasználódik is, de legalább 3 perc erejéig +180 életerőponttal megnöveli a karakterek életerejét (HP), s hát pont a mágus karakterről ismeretes, hogy borzasztóan alacsony életerővel rendelkezik. Az eredeti ára 67 andermant de most Fidelis atya kerek 50 andermantért árulta. Egy picit még több kedvezményt is adott így mint -25%, de valójában ezt csak azért tette mert az andermant fillért még nem találták fel 🙂 Matematikailag a 67 andermant – 25% az 50,25 -öt eredményezne.

szent-vedogyertya

Azt javaslom ha ebből a cikkből értesültél erről az eseményről, s még időben olvasod soraim akkor nézz szét Dúria egyéb városi területein is, mert megeshet, hogy más kereskedőknek még értékesebb ajánlataik lesznek. Legyél szemfüles! Azt nem tudom, hogy ezeknek a zuhanó árak eseményeknek van -e előre meghatározott ütemtervük, hogy mettől meddig tart, vagy 24 óra alapon működik és kész, s arra is nagyon kíváncsi lennék, hogy ez a 24 óra promóció meghosszabbodik -e olyankor amikor szerverkarbantartás miatt le kell állni, mint amilyen a ma reggeli eset is volt. A szerverkarbantartások sokszor másfél óránál hosszabb ideig is elszoktak nyúlni (ezt a játékosok visszajelzéseiből is tudom).

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..