Új release 213/14 – a kraftolás szamárlétrája

Az a híres 1/9 -es feladatsor

Köztudott, hogy a Bigpoint életében a tegnapi nap folyamán, legalábbis a Grimmag szerveren felütötte a fejét a release 213/14-es változatának kiadása. Úgy tűnik – persze ezt a teszt szerveren már tapasztalhattuk – bevezettek egy szamárlétrát, egy olyan feladatsort, amelyet minden játékosnak, független attól, hogy régi motoros -e, vagy teljesen új, de teljesítenie kell. Ezt a kihívást nem lehet figyelmen kívül hagyni, ugyanis az összes recept, amellyel a release 213/14-es munkapadja kényelmesen használható, az ezen feladatok elvégzésével szerezhető be.

Lássuk, hát ezeket a feladatokat 🙂

Az első feladat felvehető rögtön Kingshill városában. Ez nem egy nagy kihívás. Arra kiváló, hogy egy kezdőjátékos orra elé tegye a csalit, és megéreztesse vele a munkapad lényegét, azaz a kraftolást

A második feladat, még szintén Kingshill településén vehető fel. Nos ez talán egy frissen regisztrált új játékosnak már kiveheti a zsírját. Ügye a régebbi változatoknál már kiadásra került olyan release, amelyben bevezették a kazamaták skálázhatóságát. Az hát a kívánság, hogy a játékos fájdalmas vagy kínzó módban menjen el Duria birodalmának, valamely kazamatájába és ott keressen a gyógynövények közül legalább 2 darab Piros pozsgást.  Kicsit megtévesztő a kazamatákba való belépésnél, hogy mint megszerezhető jutalom, az összes gyógynövény félét nem írja ki a rendszer, és a gyógynövények kazamatákban való megjelenése meglehetősen random. Ez tehát azt követeli meg, hogy fájdalmas vagy annál nagyobb módban azért tudjon farmolni a játékos. Pontosan ezért mondtam, hogy egy friss karakter zsírját már ez is kiveheti 🙂

Az alábbi fotót egyszer már publikáltam a Körmágus Instagram oldalamon, akkor az még a teszt szerverről származott. Talán segíthet elképzelni, hogy merre is bukkanhatsz rá, erre a pozsgásra. 

A 3/9-es feladatot már a Duria világtérképének Ellenállás Táborában veheted fel.

Ezt a fotót egy kicsit összekevertem két külön képernyőfelvételből. Szemléltetni akartam ugyanis a feladat jelentőségét. Ezzel a feladattal fogjuk tudni megszerezni azt a receptet, amely a munkapadnál szükséges a tudás kicsiny vágyai rúnáinak a kombinálásához. A kombinálás lehetőségének funkciója nagyon fontos és hasznos is, hiszen a releváns tárgyak ahova behelyezhető, maximum 5 darab foglalattal rendelkeznek, s ebből a tudás rúnáiból összesen 5 darabot tudunk behelyezni, tehát a cél, hogy minél nagyobbra kombinálgassuk azokat. 

Folytassuk akkor a kalandozást a 4/9-es feladattal!

Ezt a feladatot már Jarlshofn városi területen lehet felszedni. Ez a feladat kicsit bevezeti a játékost a drágakövezések rejtelmeibe. Itt jegyezem meg, hogy nyilván egy új játékosnak roppant érdekfeszítő, a régi motorosoknál viszont az ilyen jellegű quest-ek maximum az ellenszenvet válthatja ki.

Haladunk ezerrel az 5/9-es feladat már Ashraya területre invitál bennünket, s itt lát el releváns feladatokkal. A 4/9-es feladattól kezdődően legalább némi vigasz a régi játékosoknak, hogy némi kraftoláshoz szükséges magot kaphatnak, cserébe elpocsékolt játékidejükért 🙂 

A 6/9-es feladat Andarkasch területén vehető fel, s jelzem mindenkinek itt is pont ugyanúgy a zöld felkiáltójel jelzi a releváns NPC jelenlétét 🙂

Összesítve prezentálnám az utolsó három feladatot is, amelyek teljesítésével tulajdonképpen a munkapadot a teljes funkcionalitásában fogod tudni használni. A 7/9-es Yaltapetiben, 8/9 Hiraj csíphető fel… végül a 9/9 egy Kingshill -i találkozó annál az NPC-nél, ahol az első feladatot is felvetted. Azért megjegyezném itt a 7/9-es feladatnál, hogy igencsak megnézném, hogy egy friss karakter olyan egyszerűen teljesíti 🙂 Pont ez volt a szopacsa a Bigpoint féle tesztszervernek is. De ügye arról már leírtam véleményem az előző cikkemben.

One thought on “Új release 213/14 – a kraftolás szamárlétrája

  1. Visszajelzés: A kraftolásról | Bajkó Tamás – Drakensang

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..