Szörnyű árnyak – Dragan terve

Ismét egy nagyobb eseményen – event – vagyunk túl, amely a cikk címében szereplő nevet viselte és 2014. április 17. -én kezdődött 10:00 -kor, s 2014. április 27. 10:00 -ig tartott. Ezt az eseményt egyéb elfoglaltságaim miatt nem vittem végig. Kb. 6500 megszerzett árnyig vittem a projektet.

Az elnyerhető jutalmak, szinte forgatókönyv szerint alakultak. A fődíj a 45. szinthez volt kötve, így stratégiailag inkább a 40. szinthez kötött nyereményig kívántam eljutni.

sargon-arnybotjaA szokásos kis drágakövet (ez véletlenszerűen 3-as szintű valamilyen drágakövet jelentett) lehetett megszerezni, illetve egy nagyobb drágakövet is, de itt a nagyság relatív mert 10-est jelentett. Hangulatos elem volt tekintettel a Húsvéti Ünnepekre a 3% kritikus találati többletet biztosító apró nem elhasználódó nyuszi amely hűségesen követi a karaktert 🙂 A ló . . . a fejlesztők -e téren nem vitték túlzásba a fantáziájuk megerőltetését. Az előző esemény során a kék paripát lehetett megszerezni, hát itt a pirosat. Szubjektív véleményem, hogy akinek már van egy, a több ló csupán feleslegesen helyet foglal az eszköztárban. De hát különbözőek vagyunk és ismerek olyan játékost aki a ruciját is tudja a lovához alakítani 🙂

Úgy vettem észre, hogy a játék fejlesztői tanultak az eddigi események hibáiból. Sokszor túl magasra tették a mércét, s a kezdőknek nem igazán volt kedvük intenzívebben foglalkozni a beharangozott eseményekkel. Most az esemény területén viszonylag egyszerűen lehetett harcolni és mindenkinek reális esélye lehetett akár egyedül is szembe szállni a Troll Szurdok éjszakai változatán levő szörnyek hadával és az árnyportálokat is egyszerűen likvidálni lehetett. Azaz mindenkinek esélye lehetett rá, hogy akár többször is mind a 4 árnyportált megsemmisítse, ezzel teljesítvén azt a feladatot amellyel megszerezhette az “útlevelét” a map2- re. Az event területére (map1) természetesen a már jól bevált kávébabokkal lehetett bejutni (a szokásos 10 darab kellett hozzá). Az event során az erős esszenciát kizárólag a map2 területén dobta a rendszer, s pontosan ugyanolyan ritkán ahogyan azt már megszokhattuk, márpedig Sargon -t legkényelmesebben erős esszenciával lehetett likvidálni.

Programozástechnikai hiba ezen event során is volt, a map2 részen az egyik boss -t egyszerűen meglehetett akasztani. Nem kellett mást csinálni csupán a fal mögé állni és beküldeni (mágus esetén mondjuk az őrt), s pár kör alatt megsemmisítette a boss-t. A mini boss -ok többsége 20 árnyat dobott (map1-en és map2-n is), igaz map2-nek akadt egy nehéz verziója is, ahol az ellenfelek ha nem is erősebbek de gyorsabbak voltak, s megsemmisítésük több árnyat eredményezett. Akinek mind a 10 nap volt legalább másfél órája az eseményre az lazán végigvihette az egészet.

Sargonnal nem kellett azért teljesen egyedül szembe állni. Megfelelő taktikai érzékkel az “Árulás hálójában” nevű feladat jutalmát remekül lehetett kamatoztatni. A feladat során póktójásokból 900 db. esszencia magot kellett összegyűjteni amelynek jutalma 5. db. fekete lovag kürtje volt.  Segítségével a megfelelő helyen egy lovagot lehetett megidézni segítőtársnak. Akkor volt érdemes ezt felhasználni amikor egyébként már kipucoltuk a pályát és már csak Sargon maradt a végére. Az előző esemény során is lehetett megidézni segítőtársat, s úgy tűnik a tervezők tanultak az előző esemény fikázásának áradatából, mert azért itt a megidézhető lovagnak már jóval nagyobb életerőt biztosítottak, tehát tényleg hasznos társ volt a küzdelem során 🙂

Nekem külön érdemes volt benéznem map2-re mert áldásos gyilkolásomnak köszönhetően még egy egyedi tárgy is esett, (a kör göcsörtös botja).

event-torpilla-btamas

Nem unatkoztam mert a játék során csatlakozott hozzám Törpilla2001 is, aki olyan burzsuj volt, hogy tele volt lélekkövekkel 😉

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..