Pirate Storm – Kalózos akciójáték

Nem olyan régen adtam hírt egy másik kalózos játékról, amely a Seafight nevet viseli, de ez a játék is nagyon jó grafikával rendelkezik, s talán az eventek területén mintha kicsit gazdagabb lenne 😀 Ennek a játéknak a lényege is hasonló nagyon, farmolás koncepciójára hajt (arany gyűjtés) de úgy gondolom, hogy a boss-ok területén sokkal nagyobb kihívásokkal kecsegtet.

No, elég a rizsából, meggyőztél, játszani akarok 😉

pirate-storm-1A rejtelmes tengeri világ felfedezetlen területeinek felkutatása rád hárul ebben a lebilincselő játékban. Gyűjtsd össze az összes megszerezhető kincseket, s ez által tegyél hírnévre szert, a rettegett kalózok paradicsomában. Ebben a játékban is meg kell küzdened más kalóz bandákkal, és számíts rá, hogy pontosan ugyanolyan aranyra éhes vadállatok lesznek, mint amilyen Te is 😛 Egy jó kapitányhoz méltóan állandóan feszült figyelemmel kell kísérned a hajód sorsát, hiszen a saját legénységed köreiben is csupán így tudod kivívni a tiszteletet. Vállalj be veszélyesebbnél is veszélyesebb küldetéseket és szállj szembe a szinte mindenkit elrémisztő tengeri szörnyekkel. A játékot játszhatod PvP módban is (Játékos a Játékos Ellen) és használhatod a PvE szemléletmódja alapján is (Játékos az Elemi Ellenségek Ellen). A közösségépítés különböző eszközei természetesen ebben az online játékban is megmutatkoznak. Alapíts vagy csatlakozz klánhoz, gondolkozz csoportokban, csapatjátékosként.

pirate-storm-2

A hajó ágyúinak fejlesztésére nagyon érdemes odafigyelni, az meghálálja magát. A játékon belül a különböző tengeri helyszíneket hét térképen keresztül részletesen át lehet tanulmányozni. Az alábbiakban a világtérkép látható!

pirate-storm-3

A következő bónusztérképeken szereplő feladatok elvégzését javaslom mert jutalomként tapasztalatot és aranyat lehet szerezni: Véres Horog bónusztérkép, Fekete Rum bónusztérkép, Lövészünnep bónusztérkép, Voodoo Koponya bónusztérkép.

A játékban rendszeresen sok újdonság és esemény van, amely szinte megunhatatlanná teszi. Érdemes figyelemmel kísérni az eseményeket. Csak példaként megnevezek egy – kettőt az eddig lezajló események közül: Sárkányvadászat, Valentin-napi esemény, Téli event, Pirate Storm Halloween, Vadászidény 2014., Az elsüllyedt kincsek napja, A házak jelvényei, és így tovább.

Egy hajó fejlesztésének jelenete:

A hajó fejlesztésére érdemes nagyon odafigyelni mert a vad tengereken ebben a rejtelmes világban ez a túlélés eszköze, s ezzel minden valamire való hajóskapitány tisztában van! A játék során felvett feladatokat, küldetéseket a hajónaplón belül lehet látni. Azért végtelen számban nem lehet a feladatokat felvenni, ezért gondoskodjunk azok elvégzéséről is 😀

pirate-storm-5

Irány  Caradosra területe, ahol a hajónaplónkat rengeteg izgalmas küldetéssel feltudjuk tölteni, de egy eme kis szieszta után térjünk vissza a nyílt tengerre, hogy ebben a fantasztikusan jó böngészős játékban át is élhessük mindazokat a kalandokat, amelyeket az érdekes küldetések tartogatnak számunkra. A szamárlétra elve működik a játékban 🙂 Minden újonnan belépő, újdonsült hajóskapitány először olyan feladatokat kap, mint például a tengeri utak megtisztogatása a különböző erős páncélú tengeri szörnyektől. Azonban ezek a kezdeti feladatok, nagyon jók ám, mert rengeteg aranyat lehet velük megkeresni, amely segítségével viszont professzionálisan felvértezheted mindenféle képességgel a hajódat. Minden ember egy egyéni játékos, hát tedd a hajódat is egyedivé 😛 Ha már úgy érzed mindent megtettél a hajód fejlesztése érdekében, s van jó néhány megvívott tengeri csata a hátad mögött, akkor sokkal nehezebb feladatok és boss-ok is várnak rád, s természetesen sokkal impozánsabb jutalmakkal.

piratestorm_banner_336x280

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..