Normál drágakövek konvertálása Qaiza drágaköveivé

Természetesen az információ nem új, hiszen a DSO világába már elég rég bevezetésre kerültek az 50. tapasztalati szinttől elérhető területek. Ennek a területnek az egyik érdekessége, hogy Dúria birodalmának ez az egy szeglete, Qaiza ahol lehet farmolni nagyobb értékű drágaköveket.

Hagyományos drágakövekkel kapcsolatosan már két cikket is írtam, így most egy összefoglaló irományt szeretnék publikálni a nagyobb értékű drágakövekkel kapcsolatosan, illetve a mondandóm lényege az lenne, hogy a kezdőket már most informálhassam, hogy szinthaladásukkal párhuzamosan amikor elérik az 50. szintet, az addig összegyűjtött normál drágaköveket sem kell ám kukázni 😀 A normál drágaköveket kényelmesen át lehet konvertálni a nagyobb értékkel bíró kövekre.

A nagyobb értékű drágakövek címleteit screenshot formájában prezentálnám!

A városi területeken megtalálható szokásos NPC-knél, kereskedőknél andermant ellenében meg is tudjátok vásárolni, bár álláspontom szerint egy vérbeli farmolónak inkább az a játékélmény ha szépen apránként kifarmolhatja 😀

Okos ötlet volt a bevezetése, mert ez így igazodik az 50. szint és a feletti karakterek nagyobb mértékű kihívásaihoz. Ha most csöppentél bele a játékba akkor máris felvetődhet a kérdés, hogy a normál drágaköveket miképpen tudod ezekre a nagyobbakra átalakítani. Ezzel kapcsolatosan az a javaslatom, hogy a lehető legnagyobb címletű normál drágaköveidet alakítsd át. Az alábbiakban mellékelem a képet, amely megmutatja, hogy pontosan mit kell beszerezned az átalakításokhoz.Az NPC kínálatában szintén elérhetőek ezek a drágakő-nemesítők. Nos az áruk elég magas, de van egy jó hírem. A napi feladatokon keresztül is naponta 20 nemesítőt vagy 30-at tudsz szerezni! Gyűjtögesd össze mert megéri. Ha nagy karakterré válsz, akkor is fogsz menni kisebb területekre farmolni amelyek Qazia határán kívül vannak, s azokon a helyeken csupán a normál drágakövek esnek. A legnagyobb címletű normál drágakövek nagyobb mértékű kövekké nemesítéséhez sokszor 200300 nemesítőre is szükséged lesz. Ha összegyűjtötted a szükséges mennyiséget csak kattints rá az egér jobb szemével és a ballal pedig arra a legnagyobb címletű normál drágakövedre, amit szeretnél nemesíteni és már kész is. Ne aggódj csalódni nem fogsz, mert csak nagyobb értékű kő lehet az eredménye, tehát jól jársz vele. A nemesítés nem hazard 😀

Bár a játékot fejlesztő cég a Bigpoint a nagyobb drágaköveket előszeretettel mindig úgy hangoztatja, hogy csak Qazia területein eshet, de mégis szerencsénk van, mert a helyes meghatározás az az, hogy minden szinteddel megegyező területen már ezek a nagyobb drágakövek esnek. Tehát ki tudod farmolni őket az event ideje alatt, vagy Varhalom, esetleg Blackborg pályákon is.

A fenti screenshot-on a drágakővek értékei, hatásai nem láthatók, így összefoglalva itt leírom.

Sebző kövek, legkisebb 2-es (csiszolatlan Qaizai rubin) legnagyobb 22-es (fényességes Qaizai rubin) sebzést jelent. Ugyanakkor már itt megjegyzem, hogy ez csak a megvásárolható legnagyobb. Tovább tudod őket kombinálni. Van nekem 33-as sebzőkövem is!

Kritikus találati értéket növelő kövek, legkisebb 15-ös (csiszolatlan Qaizai onyx), megvásárolható legnagyobb +225 kritikus találati érték (fényességes Qaizai onyx).

Védelmi értéket nyújtó kövek, legkisebb +6 védelmi érték (csiszolatlan Qaziai kianit) legnagyobb pedig +90 védelmi érték (fényességes Qaziai kianit).

Az ellenállás értéket növelők között a legkisebb +6 minden ellenállási értékre (csiszolatlan Qaziai gyémánt) és legnagyobb +90 minden ellenállási értékre (fényességes Qaziai gyémánt).

S végül az életerő kövei ahol a legkisebb +6 életerő pontot jelent (csiszolatlan Qaziai ametiszt), a legnagyobb pedig +90 életerőt ad (fényességes Qaziai ametiszt).

Ha már nagy karakter vagy, és olyan terület érdekel ahol viszonylag egyszerűen nagyobb címletű normál drágaköveket szeretnél farmolni, akkor én ajánlom neked Nahuatlan-t, amely a LorTac birodalom része.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..