Hjalgrimur, Sigi farmolása normál módban

A tegnapi nappal kezdődően teljesen megváltozott az eddig igencsak negatív véleményem Sigi normál módban történő farmolásával kapcsolatban. Eddig akárhányszor farmoltam a Vaserdő környékén mindig elhessegettem magamtól azokat a csoport invitálásokat amelyek Sigi megölésére keresték a leendő tagokat. Pontosan azért nem foglalkoztam vele, mert tanulmányozván a csapatok összeállítását több szempontból is, mindig arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy  maximum csak normál módban lehet velük Sigi-t megölni, az meg nem igazán érdekelt, mert nekem normál módban jó tárgyaknál jobbat sosem dobott, így értelmetlen időpazarlásnak tartottam.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=d9d2ehBDwHs]

Ahogyan azonban a fenti videóból is látszik az eddig megszokotthoz képest most egész jó volt a felhozatal. Csupán egy kört rögzítettem a videó rövidsége kedvéért, akkor épp egy ritka tárgy valamint egy drágakő esett, de az azt megelőző körben, ahogyan arra jól rámutattam az eszköztáramban is egy legendás csizma is pottyant. Nem tudom, hogy csak szerencsém volt, vagy egy kicsit változtattak a rendszeren, de a lényeg, hogy amikor este elkezdtem egy nagyobb tapasztalati értékekkel rendelkező csapaton belül a szokásos körjáratomat a Vaserdőben, végtére is megörültem neki, hogy csak sikerült rábeszélniük jó pár Sigi körre 😉 Pörgős volt, mert szerintem erre a normál módra pont jó volt a csapat összeállítása, s nem tartott olyan hosszú ideig a likvidálása, persze tudom jól, hogy minden relatív.Örömmel jelenthetem be egyúttal azt is, hogy a videók preparálása területén egy apró fejlődésen már átmentem és egy zenei hozzátársítás már nem okoz számomra nehézséget, de a megfelelő minőségű videó elkészítésével azért még mindig gondjaim vannak. Szinte már irritál, hogy nem tudok olyan videót készíteni, amelyben a játékosok nevei, valamint az esetleges kiírások is kristálytisztán látszódnának. Igaz eme területen szétnéztem egyéb feltöltött Youtube videók között is, de ennél jobb minőséget azok sem produkáltak, eltekintvén egy két már HD kategóriájú videótól.

A játék során próbáltam magam hasznossá tenni és segíteni a csoporton belüli közelharcos munkáját, amely ugyan egy sárkányharcos volt, de jóval alacsonyabb tapasztalati szinten – rajtam kívül a többi játékoshoz viszonyítva – így tőle mindenképpen szép teljesítmény volt az összes csapása 😉 A jégszörnyek számomra egy lövésembe kerültek, így sokszor megengedhettem azt a luxust magamnak, hogy nem is lőttem őket csak lefagyasztottam, s azt az időt kihasználva inkább Sigi-nek kedveskedtem egy – két szeretet tűzgolyóval. A videó hossza 1 perc 52 másodperc, de ha a tényleges ütközetet nézzük akkor ebből érdemes levonni olyan 15 – 20 másodpercet, tehát elmondható, hogy a csoportban öten normál módban 1 perc 32 másodperc alatt rendszerint mindig végeztünk Sigivel.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=dwF05AbbxP8]

Közben közkinccsé tétetik, mondom ezt némi iróniával, egy olyan Youtube videó is, amely szintén a Sigi normál módban történő kivégzését mutatja be. Szerintem elég rossz minőségű a talált videó és valahogy a színösszeállításából is retro feeling jön elő belőlem. Érdekes a két videót összehasonlítani. Az én videómban a csoportban 5 fő volt amelyből csupán 4 volt aktív, az 5. játékos valahol a városban baktathatott épp. Szóval négyen 1 perc 32 másodperc alatt megvoltunk, míg a talált – szerintem rosszabb minőségű videó – csoportjában 3 fő volt és a videó hossza 3 perc 5 másodperc volt, amiből szintén legalább 30 másodperc legondolható, hiszen azok nem a harcot mutatták (eleje + vége). Úgy érzem egy hajszálnyival (figyelembe véve az időkülönbséget és a +1 főt is) jobbak voltunk!

sigi

A Hjalgrimur küldetést még nem fogom felvenni, ahogy sok mást sem, hiszen nem kell a TP, de ezentúl nagyobb figyelmet fogok szentelni Sigi normálnak is, mert úgy látom a befolyó rúna alapján igencsak megéri 😉 Talán majd ha még tovább fejlődök megpróbálkozok Sigi Normal solo bemutatóval is. Sigi Hard solo még fényévekre van, azt hiszem a q1 – köztes solo módban előbb lesz meg 🙂

One thought on “Hjalgrimur, Sigi farmolása normál módban

  1. Visszajelzés: TP mentes farm-térkép és útmutató | Bajkó Tamás - Drakensang

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..