Funkciógombok nagy problémája

Több mint valószínű, hogy csak az én szubjektív véleményezésem alapján sorolható különösen pvp küzdelmek során a rendelkezésre álló funkciógombok a problémás esetek közé, de számomra elég idegesítő, s így gondoltam megosztom mindenkivel és természetesen várom a reakciókat.  Az említett funkciógombok a képernyő alján helyezkednek el és aki a tudás talentum megfelelő szintjén van már, az 7 hellyel találja szemben magát.

funkciogombok-drakensangNem is húznám az időt és gyorsan a lényegre térnék. Pontosan tudom, hogy a funkciógombok többsége a megfelelő billentyűkombinációval is elérhetőek. Csakhogy az emberi agy egy érdekes műszer. Van akinek erre, van akinek meg arra áll rá a buksija. Személy szerint én megszoktam már ezt a játékot és számomra a használatának a legkényelmesebb metódusa minden téren az egér. Azaz ha az arénában harcolok, vagy éppenséggel egy városon kívüli területen, és más pvp játékosokkal összeakadok akkor a harc során szeretem a lehető leggyorsabban alkalmazni ezeket a funkciógombokat. A harc hevében szinte állandóan kiesik valamelyik funkciógomb! 🙁 Persze nem nagy tragédia, hiszen azzal nem veszik el és elhelyezhető ugyanoda ahol volt, csakhogy küzdelem során ahol minden mikromásodperc számít ilyenekre nem igazán van idő! Veled előfordult már ilyen baleset? Vagy csak én kergetek ezzel a hülyeségemmel mindenkit őrületbe?! Már rájöttem, azért fordulnak elő ezek az esetek mert a lehető leggyorsabban szeretném megnyomni a funkciógombot, de közben a karakterrel már szeretnék rögtön tovább is futni, s ezt sokszor úgy érzékeli a játék mintha még mindig a funkciógombon tartanám nyomva az egeret és azt hajítanám ki a helyéről . . . Engem ez a tulajdonsága nagyon irritál. A gyógymódja egyszerű lenne. A Drakensang fejlesztői táborának gondoskodnia kellene arról, hogy ezeket a funkciógombokat ha már egyszer odahelyeztük, ne lehessen egyszerűen csak az egérrel onnan eltávolítani, hanem mondjuk kelljen a művelethez egér + valamilyen speciális billentyűkombináció. Egy ilyen fejlesztésnek köszönhetően meg is szabadulnék ettől az irritáló tényezőtől 😉

Nem tudom mikorra fogsz erre a cikkre keveredni, de tényleg nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre, hogy egyáltalán az ami velem, veled is előszokott -e fordulni. Ha ilyen szívásokkal kapcsolatosan — cikkel maximálisan relevánsan — még videó prezentációval is tudsz szolgálni, add a linkjét és azonnal közzé teszem!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..