Egyedi tárgyak

Eszköz és fegyverarzenálod javítása, fejlesztése szerintem már nem lehet problematikus számodra. Azonban biztos vagyok benne, hogy szeretnéd karaktered megerősíteni egy – két egyedi tárggyal, esetleg fegyverrel is. Ezek azok az eszközök amelyeket a munkapadon nem tudsz elkészíteni.

Kicsit gondban vagyok ezzel a cikkel, mert egy cikk úgy igényes ha be is fejezik. Nos én úgy gondoltam, hogy ez sosem lesz befejezve! Lévén a Drakensang fejlesztői is dobhatnak be mindig újabb lehetőségeket, a másik pedig kizárt, hogy egyedi tárgyak esetén a teljesség igényével mindet feltudnám sorolni, különösen, hogy vannak olyan egyedi tárgyak amelyekhez kifejezetten csak az egyik kaszt esetén lehet hozzájutni. Arra gondoltam, hogy nem megyek fejjel a falnak és a már mások által, mások tapasztalatából összeállított cikket az egyedi tárgyakkal kapcsolatosan miért ne tehetném itt – a megfelelő hivatkozással – közre? Később ha saját tapasztalataimból bármilyen újabb egyedi tárgyra bukkanok akkor azt esetleg jelzem Lady Szabrinának aki nyilvánvalóan felfogja dolgozni. Így Kedves Olvasóim innen oda látogatva egy helyen igényesen feldolgozva mindent megkaphatnak 🙂

Csak egy kis ízelítő a fellelhető egyedi tárgyak közül, kép formájában. Több, hasznos információt kaphatsz róluk, ha rákattintasz a fotóra és meglátogatod, Ladyszabrina egyedi tárgyakkal foglalkozó aloldalát.

Biztosíthatok mindenkit, hogy Lady Szabrina által összegyűjtött egyedi tárgyak a fellelhetőségük tekintetében a valóságnak megfelelőek. Értelemszerűen nem Ő egymaga tapasztalta ezt mind meg, hanem játékosok sokaságainak visszajelzései segítették munkáját. Aki ellátogat az oldalára az megtalálhatja például az örök jég mesterruháját is amely kifejezetten mágusoknak való és tényleg előfordul, hogy a játék során a megfelelő boss megölése után kapunk ilyet. Sexydaemon játékosnak – aki segített nekem a Győzd le a legyőzhetetlent esemény során, Ő személyesen is megélte az örök jég mesterruhája megszerzésének élményét 🙂 Elmondása alapján Sigi környékén farmolt és összeakadt egy jó csapattal. Vele megegyező 40-es szintűek voltak öten. Az ötből kettő tank volt, Sexydaemon -al együtt kettő mágus és egy vadász. Talán a mázlifaktornak köszönhette, de rögtön az első körben esett neki ez az örök jég mesterruhája nevű egyedi tárgy ami azért is nagyon jó főleg egy mágusnak, mert rendesen megnöveli az életerőt.

A védelem hősi övével kapcsolatosan saját tapasztalatom is van. Pár nappal ezelőtt esett nekem a Lélekbörtönben. Btamás karakteremmel (17-es szint) farmoltam a Lélekbörtönben egy olyan csapattal ahol a tagok között volt nálam 7 szinttel nagyobb is. Ennek köszönhetően farmolhattam nyugodtan a tapasztalati pontoktól nem kellett tartanom. Farmolás közben esett 🙂 Természetesen még nem tudom használni, hiszen megköveteli a 25. szintet.

Véleményem a megvásárolható egyedi tárgyakkal kapcsolatosan, csupán a cikk összegzése érdekében:

Szerintem nagyon jól meg kell nézni mire ad ki az ember egy nehezen összefarmolt 18,000 andermantba kerülő egyedi tárgyat, amit mondjuk Ashraya -ban vagy a Q1 – köztes világában (Grimmagstone) bejárata előtt meg lehet vásárolni. Kezdjük ott ha valami megvásárolható akkor az miért is egyedi? 🙂 Na jó egyedi a tekintetben, hogy mindenki csak nem olyan őrült. hogy vagy valós pénzért ennyi andermantot vesz, vagy ennyi időt áldoz a megfelelő andermant fedezet kifarmolására 🙂 Én előnyben részesítem a szerencsén alapuló egyedi tárgyakat. Azok tényleg egyediek mert mindenkinek nem lehet szerencséje 🙂